Brev till Lu Hullker

[i]Till Lu Hullker. Kommunledning, styrelse o fullmäktige fk[/i]

Hej, Lu!

Du ska veta att jag direkt, när du pratade strunt om mig i TV4 Halland, förstod att du inte har riktigt vanliga förhållningssätt i din omvärldsrelatering. Och inget fel med det, i många situationer, men som anställd i Falkenbergs kommun blev det givetvis helt fel, som du märker nu.

Jag vill bara tala om för dig att jag vet att du är en modig och handlingskraftig människa, till skillnad från kommunledning, flera förvaltningschefer och samtliga politiker i de falkenbergska församlingarna. Du har dokumenterat de illasinnade rykten och det förtal av min person som dessa rädda och okristliga människor spritt i ca 15 år i syfte att skada mig och min verksamhet. En enda gång har detta framkommit innan, genom den beryktade avd chef [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=4]Anna-Lena Sellergren[/url][/u] på socialförvaltningen, vilken då med byxorna nere av länsstyrelsen tvingades be om ursäkt.

I övrigt har samtliga baktalare gömt sig bakom anonymitet och den feges sedvanliga fasad.

Men inte du och det respekterar jag dig för. Att det sen blev fel, att du försökt skada oss i [b]RMSS[/b], mig och verksamheten det accepterar jag, för du gör det öppet utan försåt, hur fel du än har. Det är inte så mycket att bråka om då heller, tycker jag, annat än att bemöta.

Hur du än gör i framtiden, antingen du stannar kvar i Falkenbergs kommuntopp, vilket jag inte önskar någon, eller går vidare, önskar jag dig lycka till. I rätt sammanhang med rätta förutsättningar är du säkerligen en duktig människa.

Att du skulle veta på vilken amöbanivå falkenbergska kommuntoppar rör sig, kan man inte begära, för det är rent otroligt.

Men nu vet du.

Jag har skickat en insändare till HN som handlar lite om detta, men eftersom den inte synes komma in så lägger vi upp den som en separat artikel här på ifalkenberg.nu. Ni kan komma åt insändaren genom att trycka [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=48]här[/url][/u].

En sak återstår och det är att ta reda på vem som skrev samtliga mail i ditt namn. Jag tror det är du, men är naturligtvis inte helt säker. Är det någon annan måste det nog vara någon på stadshuset med god kännedom om dig och dina förhållanden, med tillgång till dina lösenord.

Hur som helst kan vi nog slå fast att det är inom kommunen som detta försiggått.

Om vi nu inte komer att ha någon kontakt framöver så tackar jag dig för din medverkan i vårt demokratiprojekt, som vi nu kommer att sprida över landet.

Ha det bra, lycka till och gå vidare med hedern i behåll. Det blev fel, men det var ett öppet och ärligt försök.

Hälsn

[i]Helge Rudling[/i]
[b]RMSS[/b]