Grisprisvinnare #3

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/bengtsson_arne1-1.jpg[/img][b]Arne Bengtsson[/b]
[i]Socialsekreterare
Familjerätten[/i]

Du borde kanske ha tagit din kollega, [b]Malena Nybergs[/b], råd ad notam och avstått från att använda vårdnadsutredningar som grund för polisanmälan. Men jag skall göra vad jag kan för att hålla övriga inblandade utanför, om än det blir svårt rent praktiskt. Det är ju ganska noga, det här med sekretess, Arne, men rättegången kommer att bli offentlig, vilket du borde ha tänkt på.

Men kanske är det därför du går förbi fax och skrivelser i ärendet utan koncentrerar dig på den filmupptagning som visar hur du bemöter allmänheten under tjänsteutövning.

Och jag förstår att du upplever den som kränkande, för det är nog första gången som allmänheten genom bilder kan visa på hur din kränkande tjänsteutövning går till. Det är nämligen du som kränker mig och inte tvärtom. Har du inte tänkt på det?

Och då skall vi väl inte tala om vårdnadsutredningen, som var så undermålig att samtliga de katastrofala konsekvenser den senare fick för berörd part kunde förutses av mig. Men det upprör dig naturligtvis inte alls. Inte heller att din kollega ljög i tingsrätten i syfte att hävda sina illa underbyggda uppfattningar. Det är säkerligen inte alls ovanligt.

En bagatell kanske, men du påstår i ditt polisförhör att [i]”i övrigt har du inte haft ngn kontakt med Rudling”[/i].

Du har kanske glömt att jag stannade och erbjöd dig hjälp när du fått motorstopp. Men vi ska nog glömma det, för det kan vara oklart för åklagaren huruvida det var i din egenskap av privatperson eller som tjänsteman du hade fått motorstopp.

I rätten har jag en del frågor till dig Arne, i anslutning till den av dig åberopade vårdnadsutredningen, i syfte att klarlägga såväl sanningshalt som försvarlighet av mina kritiska omdömen om din och en del av dina kollegors bristande förmåga att utföra era uppgifter på ett för kommuninvånarna acceptabelt sätt.

Och självklart kommer jag att åberopa filminspelningen som bevis, var helt lugn för det.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar