Grisprisvinnare #4

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/kommun-glimvik1-1.jpg[/img][b]Lars Glimvik[/b]
[i]fd Ordf Socialnämnden
Kommunfullmäktige
Moderat[/i]

I polisens förhör med dig, Glimvik, uppger du att du inte hade en aning om mina [i]”skriverier”[/i], att du har inte vid ngt tillfälle gjort [i]”något politiskt eller i tjänst mot Rudling”[/i] och du har inte [i]”gjort ngt ingripande mot Rudling som kan föranleda honom att skriva om Glimvik”[/i].

Följande är däremot sant:

010305 skriver länsstyrelsen att den [i]”med anledning av en anmälan från socialnämnden”[/i] i Falkenberg, där du var ordförande, gjort ett tillsynsbesök i min verksamhet. De anklagelser du och avd chef [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=4][u]Anna-Lena Sellergren[/u][/url] framförde var att jag var en fara för de jag arbetade med eftersom jag [i]”klart visat att jag varken kunde eller ville samarbeta med socialtjänsten”[/i].

Ett tydligt försök att sabotera min yrkesverksamhet genom lögner och personliga påhopp i tjänsten. Eller hur?

Det visade sig nämligen, som du säkert inte heller vill vidgå att du känner till, att tillsynsbesöket resulterade i att det inte förekom någon kritik av vår verksamhet över huvud taget från våra uppdragsgivare, att de var [i]”särskilt nöjda med samarbetet”[/i] med mig, att samtliga tillfrågade uppdragsgivare arbetade inom socialtjänsten och att länsstyrelsen ansåg att vår verksamhet var [i]”seriös och välfungerande”[/i].

Tji fick du, Glimvik, i dina och Sellergrens försök att sparka undan fötterna på mig, min familj och mina medarbetare den gången också. Mina skrivelser till socialnämnden har du alltså inte ens läst. Det är att ta sina uppgifter på allvar?

Och i övrigt har du i många år nu som politiker åsett hur kommuninvånare kränks, hur tjänstemän bryter mot lagen och utför undermåliga arbetsinsatser och du finner, liksom [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=60][u]Ingemar Johansson[/u][/url], att det är gott.

Men när en av dem, möjligtvis jag, protesterar och vill få en förändring till stånd, tar det eld i baken på dig med. Du vill med din anmälan [i]”få stopp på”[/i] min kritik mot de kommunala övergreppen, som du uppger i polisförhöret, eftersom du inte vill att dina medarbetare skall [i]”må dåligt och vara illa berörda”[/i] när de går hem från arbetet.

Halle då, men borde du inte tänka på alla knäckta och kränkta kommuninvånare som utsatts för dina medarbetares bristfälliga tjänsteutövningar i första hand? Nä, deras intressen är ju inte så viktiga som dina och dina medarbetares.

Du påstår i polisförhöret att min kritik gäller dig som privatperson, vilket alltså inte stämmer. Dock vill jag gärna försäkra dig att det nog inte finns något i världen som vore lika ointressant för mig som vad du har för dig utanför ditt politiska ”engagemang”.

Inte heller är det av intresse, annat än som ett synnerligen egendomligt fenomen, att du enligt polisförhöret känner sexuella vibbar när du ertappas på bar gärning. Otäckt. Vad har det med ditt ordförandeskap i socialnämnden att göra, undrar jag som betalar dina arvoden.

I rätten har jag en del frågor angående detta, i syfte att styrka försvarlighet och sanningshalt i min kritik av bl a ditt tveksamma agerande.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar