Nu blir det rättegång mot RMSS!!!! Efter sex (6) år!!! Vad faen var det om?

Jo, nu kommer jag ihåg. Och följande skickade RMSS ut idag till media: 20 april, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag o kanske följande måndag med, kl 09.00, då blir det intressant i tingsrätten i Varberg. Om jag nu kommer ihåg allt. Lever alla, förresten? Så här skrev RMSS:

Hej!

Några har redan för 6 år sedan skrivit en del om rättegången och någon har velat bli påmind när den kommer. O det gör den nu. Det handlar om enl min åsikt 9 av Falkenbergs kommuns sämsta tjänstemän och politiker som jag har kritiserat för lögn, lagbrott, omdömeslöshet, rasism osv. Bakgrunden är en intensiv kampanj mot min person som kommunen, under täcket naturligtvis, har fört mot mig i snart två decennier. Starten var 1978 när jag protesterade mot att små skolbarn av besparingsskäl tvingades gå på en trafikfarlig väg. Dock inte mina barn, faktiskt. Det togs inte väl upp Senare tvingades jag från mitt jobb som lärare, med goda betyg och saftigt avgångsvederlag. ”Samarbetssvårigheter”, givetvis. I detta mål fortsätter socialnämnden förföljelserna genom att okynnesanmäla mig till länsstyrelsen, med rena lögner som grund. Länsstyrelsen tillbakavisar naturligtvis. I samtliga 9 tillsynsrapporter har vi bara fått beröm. Sedan tar bygglovsnämnden vid och vill tvinga mig att böta 60000:- för ett som den påstår svartbygge och riva huset, ända tills länsstyrelsen konstaterar vad jag hävdat, att det inte är något svartbygge och att jag varken ska riva eller böta. Därefter stänger kommunen ner min hemsida, anmäler kritiska skrivelser , anlitar en advokat för 80000:- av kommuninvånarnas pengar för att kunna tysta mig och har nu lyckats sabotera min behandlingsverksamhet, eget behandlingshem som drivits i tio år. Socialnämndens lögner och ryktesspridning gjorde, tillsammans med att jag i 6 långa år misstänkts för förtal utan att rättegång ägt rum, att vi inte längre fick några uppdrag till vårt behandlingshem.
Förresten kan jag väl nämna att socialstyrelsens undersökning av 397 likadana hem i Sverige kritiserade alla utom 61 stycken. Vi hörde till de 61.

Så nu har jag förlorat 2 miljoner i uteblivna intäkter, hemmet skall läggas ner och straffet för det påstådda brottet är i praktiken redan utdömt. 2 mille i böter. Men whatever…

Om detta skall jag ställa frågor till de odugliga politikerna och tjänstemännen i Varbergs tingsrätt 20/4 kl 9.00 som sagt, mån – fre. Jag är nämligen min egen advokat, för vad kan jag förlora mer?

Allt detta är ju naturligtvis ingenting jämfört med de skandaler som ständigt är aktuella, apajävlar, det ena ruskiga mordet efter det andra, rättsövergrepp, socialnämndsskandaler o annat elände. Ja, bonusskandaler inte att förglömma.

Så därför kan det ju vara lite kul med en ”bagatell” som omväxling. Bagatell o bagatell, förresten, de usla tjänstemännen och politikerna har tyckt det vara ”såå” jobbigt att behöva bli kritiserade för vad de gör och framför allt, att andra har fått reda på det.

Tyvärr kan jag inte bjuda på kaffe o bulle, som jag skulle vilja.

Med vänliga hälsningar

Helge Rudling
adj
fil mag
f d behandlingshemsföreståndare
leg psykoterapeut

Lämna ett svar