Välkommen till rätte.. Nej!! Du bangade ur, Hans-Inge Sjögren, (s), byggnämnden

Hans-Inge Sjögren är en politiker av den gamla stammen, känd inte minst för sina grovt formulerade insändare på den tiden han var kommunråd. Nu sitter han i bygglovsnämnden och vill tvunget riva Rudlings miljonbygge. Så tvunget att han vägrar ta emot information, hittar på egna regler om huvudsaklig näring och tillräcklig areell omfattning. Det måste det vara om man ska starta jordbruk i Falkenberg, säger Hans-Inge, men i lagen finns ingenting om det. Enligt Boverket, enligt LRF, enligt juristen på länsstyrelsen osv.

Hans-Inge vet inte ens själv vad det betyder, men han vet att det inte är tillräckligt i mitt fall. Vad som är tillräckligt kan Hans-Inge inte svara på. Därför får han på¨nöten av länsstyrelsen. Han förlorar. Hans-Inge blir arg, så arrrrggggg!!!!XXX!!

Rudling ska tystas om så Hans-Inge ska ljuga hur mycket som helst. Hans-Inge känner sig nog lite kränkt, intalar han sig, tillräckligt kränkt för att ta emot 80000:- av kommuninvånarnas pengar och anlita en advokat för att tysta Rudling.

Men det räcker inte. När farbror polisen Karl-Arne Ockell, en ganska rättskaffens man, förhör Hans-Inge, hittar Hans-Inge på en saga. Rudling har kränkt honom i ett påhittat protokoll! Hans-Inge är namngiven i protokollet.DET GÅR ÖVER GRÄNSEN FÖR VAD EN POLITIKER BÖR TÅLA, s-ljuger Hans-Inge. För nu skall Rudling tystas.

Men när polisen och alla andra tittar i protokollet, FINNS INGEN HANS-INGE! Men det finns en anonym s-ledamot istället. Vad säger då han? Jo, han säger: -Vad är jordbruk? Hujeda vad Hans-Inge Sjögren blir kränkt!!! Men s-ledamoten gör ett påstående till: – Vem är Stagnelius?

Det var droppen för Hans-Inge Sjögren, socialdemokrat. Nu anmäler han Rudling till polisen, nu har han advokat för 80000 av andras pengar. NU är Hans-Inge kränkt, tror man. Men egentligen bryr sig inte Hans-Inge så mycket, säger han sen i polisförhöret. Han är mest sur för att Rudling kritiserar Anders Ranhög, bygginspektören, för att han bryter mot lagen, ljuger, hånler, bär sig dumt åt mot Rudlings döttrar, gömmer sig bakom en dörrpost istället för att svara på frågor osv, osv. Hans-Inge anser att Ranhög har rätt till detta utan att kritiseras.

Är det någon som undrar över att Hans-Inge Sjögren, bygglovsnämndsledamot, bangar ur från rättegången tre dagar innan huvudförhandlingen, efter en väntetid på fem år?

Socialdemokratiska arbetarpartiet har stora problem sedan Göran Persson lyft sin överdimensionerade rumpa från de förtryckta medarbetarna. Nu kan de andas lite friskare luft och åtskilliga är de som tar tillfället i akt att skjuta sitt parti i sank med effektiva missiler. Wanja Lundby är den senaste i raden, Per Nuder en tidigare och Sahlin, som talar som om hon gråter, är inte dålig hon heller i det avseendet.

På lokalplanet representeras denna skara av Hans-Inge Sjögren. Det är en olycka för vänsterrörelsen det som sker och en fara för demokratin.

I mitt fall också för rättssäkerheten. Hur många tror att Hans-Inge Sjögren kommer att betala tillbaka sin andel av advokatarvodet till oss kommuninvånare? 8873 kronor. Är det någon som vågar ta vadet?

Och de förmodligen 100000 tals kronor som målet kostat i övrigt, det får vi småfolk betala med skatten. För så går det till när överheten vill leka kränkt.