Laglösa chefspoliser och åklagare.

I den senaste svenska gangsterfilmen visas hur infiltrationsverksamhet går till. På uppdrag av polismyndighet skickas unga män, enligt uppgift ibland till och med omyndiga, in i kriminella kretsar för att gola och brottsprovocera, i syfte att få fast lagbrytarna. Ett högriskprojekt i flera avseenden.

Verksamheten är lagstridig på flera sätt. Ersättningarna är svarta och i kommande rättegångar mörkas verksamheten för domstolarna så att rättsprocessen medvetet saboteras.
Följande chefspoliser namnges på Newsmill av en f d infiltratör:

Gunno Gunnmo och Carin Götblad, båda länspolismästare, Leif Jennekvist, chef för länskriminalen. Ett antal åklagare spelar med och undanhåller medvetet fakta från domstolarna i syfte att fälla avancerade brottslingar.
Detta har enl uppgift lett till ett antal resningsansökningar, där dömda brottslingar kan komma att frikännas på grund av att Götblad/Gunnmo och Jennekvist själva bryter mot lagen.

RMSS har många gånger konstaterat att även på lokalplanet finns åklagare och poliser som bryter mot lagen. Den ökända chefsåklagaren Margareta Bong på åklagarkammaren i Halmstad, numera förhoppningsvis pensionerad, bröt gång på gång mot tryckfrihetsförordningen, liksom polismyndigheten i Halland närmast har för vana att göra. Lagstadgad objektivitetsprincip är det få åklagare som bryr sig om, vilket resulterar i subjektiva och osakliga framställningar i rätten.

Det visar sig alltså att rättsapparaten är lika stora lagbrytare som de kriminella organisationer den med sina lagvidriga och hänsynslösa metoder försöker komma åt.

Med andra ord är det i så fall lika angeläget att en medborgarorganisation av något slag, skickar in infiltratörer i åklagarkammaren i Halmstad, liksom i övriga kammare, i polismyndigheten i Halland, hos länskriminalen och närmast under länspolismästare i hela vårt land, för att avslöja den rättsvidriga verksamhet som bevisligen synes förekomma i dessa tveksamma inrättningar. Det är förmodligen det enda sättet att slå hål på den förödande kåranda som är lika stark inom rättsväsendet som inom Hells Angels och göder brottslighet på samma sätt inom båda organisationerna.

Resultatet kunde förhoppningsvis bli att ansvar utkrävdes och att laglösa chefer dömdes i domstol, så att Osmo Vallo- och Liljekvistfall inte upprepades, att medborgare alltså inte längre dödades av enskilda polismän, att statsministermördare kunde gripas, att polisbrutalitet beivrades och förhindrades, att överkaxiga och kränkande polismän omplacerades, att illegal informatörsverksamhet upphörde, att åklagare inte åtalar uppenbart oskyldiga medborgare,att polispedofiler, polisvåldtäktsmän och polishustrumisshandlare avslöjas snabbare osv, osv.

Men skulle någon våga infiltrera Anders Johanssons åklagarkammare i Halmstad? Skulle inte tro det. Det skulle vara en åklagarutbildad gangster från Hells Angels, i så fall.

Lämna ett svar