Dödlig respekt för Rättsapparatens Fähundar.

En bekant på långt håll har hängt sig och man blir chockad. Mycket känslig och omtyckt i stora kretsar var han, hjälpte RMSS med tändningslåset på en specialbil, enligt uppgift på nätet var 500 personer på begravningen. Så fruktansvärt onödigt kan man tycka som utanförstående. Anledningen? Utlösande faktor tydligen att han anmälts till åtal för att ha föst ut en av sina elever från lektionen.

Oavsett hur det gick till, fick bekanten totalt stöd från omgivningen, anmälan togs tillbaka, men rättsapparatens kvarnar malde vidare och han hängde sig.

Det är dags att sluta upp med att ta illa vid sig om man råkar bli åtalad. Hamnar man i rättssalen så är det inte alltför sällan som de största skurkarna sitter bakom skranket istället för framför. Sexköpande och skattefuskande domare i Högsta domstolen, likgiltiga och sovande tingsrättsdomare och ner till den skrämde Håkan Nyberg, lagman i Varbergs tingsrätt, som gärna skyller på allmänheten när hans tingsrätt kränker dess mänskliga rättigheter.

Självklart finns många bra rättsarbetare, men uppenbarligen blir de färre och färre. Fler och fler blir oskyldigt dömda, poliser skämmer ut sig på löpande band och doppar penisarna i tårtan som de sedan bjuder på, för att ta ett jättekul? exempel.

På denna sida visas åtskilliga andra exempel på hur såväl polis som åklagare, tingsrätt och hovrätt medvetet dömer enskilda, trots att bevisning om oskuld föreligger. ( se artikel om Arne).

För att inte ta Ulf, som oskyldigt dömdes till åtta års fängelse efter en utredning som vice riksåklagaren var väldigt nöjd med. Och våran riksdåre, som bekänner 30 mord, där flera fortfarande lever och där han i andra fall bevisligen hade alibi, men som av åtta! tingsrätter bedöms som så trovärdig i sitt neddrogade och psyksjuka tillstånd att han döms skyldig utan tillstymelse till konkret bevisning.

Men när han är drogfri och kontaktbar då är han inte trovärdig…

RMSS planerar en förteckning över dessa rättsapparatens fähundar och den lär bli rätt lång. Där kan vem som helst gå in och kolla vad det är för personer man möter bland polis, åklagare och domare, också när man ställs inför skranket för att ha kört tre kilometer för fort på motorväg, åtal som har väckts minst två gånger genom den ökända åklagarkammaren i Halmstad.

Vi jobbar på med vår förteckning och sluta för all del att ta illa vid dig om du råkar illa ut, skyldig som oskyldig, det är inte säkert att du själv är den störste skurken i rättssalen.