Vad är iFalkenberg?

Falkenbergska politiker har under en rad av år medverkat till att enskilda tjänstemän bryter mot lagen, ljuger och på andra sätt kränker kommunnivånarna. I de flesta fall visar det sig att lagstiftningen inte heller har möjlighet att stävja övergreppen från kommunens sida.

Därför har denna hemsida kommit till. Den skall ge varje invånare och inflyttande rätt att ta del av hur vardagen i Falkenberg också ser ut, i de fall man har oturen att råka i beroende av en kommunal myndighet.

En förhoppning är att hemsidan skall finna motsvarigheter i samtliga Svenska kommuner. I Falkenberg sopar ansvariga politiker och tjänstemän alla missförhållanden under mattan i syfte att ge en så positiv bild av Falkenberg som möjligt.

Under mattan ligger sedan surdegarna och möglar och förhindrar med sin stank att problemen åtgärdas så att en verklig positiv utveckling möjliggörs.

Kan surdegarna sopas bort och konstruktiva tankegångar ges möjlighet att påverka utvecklingen istället så är mycket vunnet för alla parter. Utom då för de omdömeslösa och ambitionslösa politiker och tjänstemän som hellre vill lägga locket på och bedra såväl kommuninnevånare som Svenskar i allmänhet.


Har du något att tillföra iFalkenberg.nu? Någon orättvisa att rapportera, eller kanske någon välgärning? Kontakta oss då genom att välja rätt alternativ i menyn till vänster.

Det kommer att komma upp nya artiklar, filmer, bilder och funktioner kontinuerligt, så om du vill hålla dig informerad så är det även bra att registrera sig så skickar vi ett mail när något nytt händer.