Grisprisvinnare #9

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/soc-sellergren1-1.jpg[/img][b]Anna-Lena Sellergren[/b]
[i]avd chef
Socialförvaltningen[/i]

Tillsammans med [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=67][u]Ranhög[/u][/url] är du den mest komprometterade av alla grispristagare, vilket är lite värre för din och kommuninvånarnas del, eftersom du har ett så viktigt jobb med ansvar för människor i utsatta lägen.

Det anstår inte dig att tycka att det är [i]”trakasserier”[/i] att ta emot brev och besök. Och hur många besök har jag gjort hos dig? Ett? I alla fall tillräckligt för att du skall påstå detta är [i]”trakasserier”[/i] i polisens förhör med dig.

Du tycker inte om att jag bevisar att du [i]”ljuger”[/i], men faktum är att det gör du ju, till och med enligt länsstyrelsens tillsynsrapport om min verksamhet.

Vidare skriver polisen att du inte tagit så illa vid dig av skrivelserna i sig utan av att de skickas [i]”till många andra för kännedom”[/i].

Och så påstår du att min kritik av din tjänsteutövning kanske skulle bero på att du besökt vår verksamhet en gång! Har du inte fattat någonting? Vet du inte om att du själv okynnesanmält mig till länsstyrelsen med rena lögner som grund? Vet du inte om att länsstyrelsen tvingades rätta dig? Vet du inte om att det skedde långt innan ditt besök hos oss? Vet du inte om att du ansvarade för en synnerligen undermålig vårdnadsutredning långt innan detta besök?

Förtränger du medvetet vad du uträttar under din tjänsteutövning?

Du påstår även att [i]”detta inte har med tjänsten att göra”[/i] utan att det gäller dig som privatperson!

Hur i all sin dar ser du på dina arbetsuppgifter då?

Fritidsaktiviteter? Terapi, kanske?

Om detta har jag många frågor att ställa till dig på rättegången och de är viktiga för det du borde utföra på ett seriöst sätt får effekt för många människor som redan har stora problem.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar