Grisprisvinnare #8

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/bygg-ranhog1-1.jpg[/img][b]Anders Ranhög[/b]
[i]Byggnadsinspektör[/i]

Du Anders, är bland de mest komprometterade av alla pristagarna. Till och med i polisens förhör med dig ljuger du, i likhet med [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=64][u]Ulla Rickardsson[/u][/url] och [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=65][u]Hans-Inge Sjögren[/u][/url].

Du påstår nämligen att [i]”uppgifter inkom i augusti 2002 om att Rudling var på väg att uppföra två ekonomibyggnader.”[/i] Det var redigt av dig att handla så snabbt Anders, för inspektionen gjorde du 2,5 månader tidigare, i mitten av maj. Men sådan har din handläggning av ärendet varit hela tiden, lögner, påhitt, lagbrott, kränkningar och okunnighet.

Det intressanta är din avslutning på polisförhöret: [i]”Ranhög tycker att det finns en gräns över vad man kan skriva och säga, han tycker att yttrandefriheten missbrukas”[/i].

Då får jag läsa följande notis ur Hallands Nyheter: En f d vietnamesisk livvakt och en vietnamesisk affärsman har enligt en vietnamesisk domstolskälla dömts till tio månaders resp 13 års fängelse för att ha [i]”missbrukat demokratiska rättigheter”[/i] och för att [i]”ha lagt ut en artikel om demokrati på internet, samt skarpt kritiserat kommunistpartiets försök att tysta oliktänkande”[/i]. (notisen i sammandrag)

Vad säger du om det Anders, att du har samma inställning till demokrati och yttrandefrihet som det diktatoriska kommunistpartiet i Vietnam? En resa dit kanske kan rekommenderas, med enkel biljett.

I ditt fall har jag nog de flesta frågorna under rättegången.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar