Grisprisvinnare #10

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/kommun-johansson1-1.jpg[/img][b]Gerd Johansson[/b]
[i]f d Kommunchef
Numera pensionär och kommunchef i Vaxholm, samtidigt.[/i]

I polisens förhör med dig uppger du att [i]”det känns obehagligt som det är nu”[/i]. Det är bra, för det har du jobbat ordentligt för att uppnå. Inte minst genom att du erhållit kommunala pengar, som egentligen skulle gå till handikappade, utsatta elever, åldringsvården och andra behövande grupper, bara för att du som yrkesarbetande person skall ha en [i]”pension”[/i] utöver den kraftiga lön du erhåller som kommunchef i Vaxholm.

Hur jobbigt känns det för utsatta grupper i Falkenberg, tror du? Fast det är väl inte så intressant för dig, kan jag tro.

Hur som helst anser du dig kränkt av att jag redovisat ditt schabbel med biblioteksfakturan, vilken två tjänstemän inte ville skriva under eftersom de insåg vad det handlade om, medan du genomdrev att den skrevs under, vilket kostade oss falkenbergare stora summor.

Händelseförloppet är korrekt skildrat, med tidningsartiklar som bas. Du erkänner själv i polisförhöret att [i]”det blev ett visst schabbel”[/i].

Vad är detta Gerd? Får man inte skriva om detta? Är verkligheten kränkande för dig?

Men det lustiga är ändå att du låter din egen informatör, [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=29][u]Li Cornish Hillker[/u][/url], för vilken du har förtroende och som du anställt utan vare sig betyg eller referenser, att under pseudonymen [i]Buddha[/i] gå in på RMSS hemsida och direkt uppmana oss att skriva mer om bibiotekshistorien!

Och det gjorde vi!

Gissa om din position är svag, enligt vad vi tycker. Men vi får se i rättegången.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar