Falkenberg har blivit företagsvänligare

2/6 2003, gav RMSS på denna sida ett antal råd till kommunen angående förbättringar av företagsklimatet. Falkenberg hade då mycket dåliga resultat i dessa frågor. RMSS avslutade med ” Och så ser vi fram emot nästa års lista på företagsvänliga kommuner”.

Dessutom föreslog RMSS att ansvarig tjänsteman, Stålnacke, skulle tilldelas en bonus på 100000:- om Falkenberg knep första plats, 50000:- för andra plats, men kicken om det inte blev bättre.

Nu visar det sig att det blivit jättebra, Falkenberg har avancerat kraftigt och det är bara att hoppas att betyget är relevant i verkligheten och inte bara någon statistisk konstruktion.

Men det oavsett och också oavsett hur Stålnackes arbetsinsats har bidragit, så har han enligt RMSS gjort sig förtjänt av en bonus och det varje år placeringen på listan kan försvaras. Pengarna kan med fördel tas av de 3 MILJONER som Grispristagare nr tio, tillika Grodornas Mästarinna, förra kommunchefen Gerd Johansson tillskansat sig rätten att åtnjuta, som tack för de gånger hon skämt ut sig själv och Falkenbergs kommuninvånare.

Bra gjort kommunen och bra gjort, Stålnacke. Utan näringsliv faller det mesta, så är det bara, vad man än tycker om det.

Lämna ett svar