Miljödomstolen: Skottarevet acceptabel miljöstörning.

Miljödomstolen anser att det ur miljösynpunkt är OK att bygga en elindustri nära en av de vackraste kustremsor som finns i Sverige. Vi är en del som tycker annorlunda.
Det gäller för oss alla att kämpa vidare och göra allt vi kan för att sätta stopp för de kommunala klavertrampen. Det är underligt att vi har ett politiskt ledarskikt som helt i onödan vill fördärva för sina egna invånare.

Men skulle det bli så att våra usla politiker i den allmänna miljöhysterin, lyckas bluffa igenom det miljöfientliga projektet, så är det bara att gilla läget. Vill man bo i Falkenberg så måste man acceptera att de folkvalda representanterna har lagt en soptipp i strandkanten i hur många decennier som helst, ockuperat den vackra kustlinjen med industrier och avloppsverk och nu bygger en elindustri så nära stranden att den oerhört vackra kustlinjen totalförstörs.

Så går det till i Falkenberg och du kan kämpa emot, acceptera eller flytta. Tre ganska klara val. Och det skulle ju bli ganska spännande, medan man ser de blixtrande 30 tornen på kvällarna och blickar ut mot den försvunna horisontlinjen, att ställa verkligheten mot de dimridåer som Jan-Åke Jacobsson, Östen Nilsson och Marie-Louise Wernersson försöker lura oss med.

Blir det inte som de sagt, visuellt, miljömässigt och inte minst ekonomiskt, så lär de få äta upp sina ynkliga knep resten av sina liv. Om de har några samveten vill säga, det kanske kan betvivlas.

Är det någon som vill kolla redan nu, så gå in på Skottarevet och kolla Favonius animeringar. Det är mycket märkligt att torn över 150 meter syns sämre än torn under 150 meter. Likaså är det märkliga animeringar när man av tornen från Grimsholmen nästan bara ser stenar och enebuskar. Bluff o båg, bluff o båg.

Fy bubblan, att representeras av politiker aom bedrar sina väljare och hanterar viktiga miljöfrågor för att tillgodose sina egna intressen.

Men det är bara att kämpa på…