Anna-Lena Sellergren, nu socialchef i Mölndals kommun.

RMSS fick tips om en artikel i Aftonbladet. Anna- Lena Sellergren, känd för diverse omdömeslösheter som tidigare socialchef i Falkenberg, nu i Mölndal, uttalar sig om att hennes förvaltning slängt en klients möbler på tippen, något som enligt uppgift bekräftats av förvaltningens egen arbetsledare. Så kan det gå när socialen ger flytthjälp, snabbt, rationellt och billigt.

Och klienten saknar sina djurböcker, foton, sängkläder, prydnadssaker,mattor, köksmaskiner osv, otacksamma människa.
Men det roliga är Sellergrens kommentar, enligt Aftonbladet: – Våra tjänstemän slänger aldrig bort klienternas tillhörigheter, men det är inte bra om hon ( klienten) upplever det så.
Det är alltså klienten som ska skärpa sig. Nu kan det ju vara så att Aftonbladet missuppfattat allting, men vi som upplevt Sellergrens tjänsteutövning skulle inte bli förvånade om det är hon själv som hivat bohaget.

Andra bevingade tjänsteuttalanden av Sellergren: – Jag har inte mina byxor nere. – Det är inte allmänhetens sak att avgöra. Sist RMSS kollade hade Sellergren en månadslön på 50000:-, vilket inte är oskäligt. Men då krävs ju förstås att man klarar av sitt jobb. – Tänkte inte på det, kanske Sellergren funderar. Eller tar hon en banan, vilket rekommenderas.

Falkenbergs kommun kan skatta sig lycklig att ha sluppit ännu en oduglig chefstjänsteman. Över huvud taget anser RMSS att standarden/ kvaliten på kommunens chefer höjt sig ett snäpp sedan tossarna Östen Nilsson och Gerd Johansson var högsta hönsen i kommunen.

Just det, höns var ordet.

Lämna ett svar