Byggnadskontoret gör bort sig igen

I HN kan vi läsa att ägarna till en stuga vid skreaklitterna nu gett upp sin kamp att få bygga upp den efter att den brunnit ner. De uppger sig ha fått besked från stadsbyggnadskontoret om att det var OK att ta bort det som var kvar efter branden och bygga billigare, istället för att reparera på brandresterna, vilket skulle bli dyrare.

Så gjorde de, men när det var dags att bygga fick dom inte det längre.

Så väl vi känner igen lögnerna, illistigheten och sveket från stadsbyggnadskontor och bygglovsnämnd, socialförvaltning och kommuninformatörer. De drabbade f d stugägarna har fått lära sig läxan på det hårda sättet: [i]-Ska du få rätt mot en falkenbergsk myndighet så är det bandinspelningar, filminspelningar och dokument som gäller[/i]. Lita aldrig på en falkenbergsk tjänstemans eller politikers ord.

Gör du det kan du förlora ditt hus, du kan få dina hästar slaktade, du kan i stort sett oförskyllt råka ut för vad som helst.

Tag varning, ni som vill flytta till Falkenberg och anpassa er efter vad som råder i vår kommun, annars kan det gå er lika illa som för de f d ägarna till den nedbrunna stugan.

Lämna ett svar