Fiktivt sammanträdesprotokoll

[b]NU AVSLÖJAS SNART[/b] de tio sämsta politikerna och tjänstemännen i Falkenbergs kommun, med bild, namn och citat från deras försök att genom polisanmälningar skrämma kommuninvånarna till tystnad.

I väntan på detta publiceras här ett låtsasprotokoll från ett av bygglovsnämndens sedvanliga hemliga sammanträden dit allmänheten ytterst sällan beviljas tillträde. Så här [i]kanske[/i] det gick till när Rudling på oriktiga grunder avkrävdes böter och avgifter på 60000:- för ett bygglov som inte behövdes.

Och så gick det kanske till när Bröderna Johansson fick böta 50000:- för att de satte upp en skylt som inte störde någon, utom bygglovsnämnden…..

Och så besvärande för bygglovsnämnden är protokollet att det bifogas den polisanmälan som byggnadsinspektör [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=9][u]Anders Ranhög[/u][/url] och bygglovsnämndens ordförande [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=31][u]Ulla Rickardsson[/u][/url] gjort mot en kommuninvånare som var fräck nog att inte vilja betala 60000:- till kommunen helt utan anledning.

Ja, nog är det ett känsligt protokoll alltid….

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/other/fiktivt_protokoll1-1.jpg[/img]

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/other/fiktivt_protokoll2-1.jpg[/img]

Lämna ett svar