Grisprisvinnare #5

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/bygg-rudqvist1-1.jpg[/img][b]Monica Rudqvist[/b]
[i]Stadsarkitekt[/i]

Det är intressant hur du, Monica, enligt polisens förhör med dig, upplever din tjänsteutövning i relation till kommuninvånarna.

Du vet om att din underställde, byggnadsinspektör [url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=9][u]Anders Ranhög[/u][/url], bryter mot lagen, orsakar kommuninvånare onödiga kostnader på grund av senfärdig handläggning, ljuger för komuninvånares barn, hittar på skäl för att obstruera plan o bygglagen, spelar in allmänheten på bandspelare medan han själv gömmer sig bakom en dörrpost, hur en annan av dina kollegor med fysiskt våld attackerar allmänheten osv osv och du beskriver detta agerande i en skrivelse i mycket uppskattande ordalag.

När allmänheten intar motstående ståndpunkt känner du dig kränkt……

Du har tillsammans med Ranhög brutit mot lagen, enligt vad JO har uttalat och därför är du en lagbrytare, hur illa du än tycker om det.

Du har tillsammans med Ranhög hittat på egna skäl för att förhindra en nybyggnad med konsekvenser att invandrarpojkar inte kan ta del av en verksamhet såvida inte fullständigt omotiverade böter och avgifter på 60000:- erläggs. Länsstyrelsen har gett dig fullkomligt fel i detta. Har du något annat skäl än att du är en smygrasist så vill jag gärna ta del av det. Kan det vara så att du helt enkelt bara ville skada mig?

I samband därmed har du anfört plantekniska termer som du själv bevisligen inte har en aning om vad de innebär, vilket framgår av den bandade intervju som jag gjort med dig. Och tack och lov för att jag bandat, för du har ju inte precis avsikt att stå för dina uttalanden av vad som framgår i polisförhöret med dig.

Din tjänsteutövning har i dessa avseenden av mig liknats vid figurer från [i]Disneyland[/i] för att citera polisförhöret med dig.

Det är dock inte du som bör känna dig kränkt i detta sammanhang utan Mimmi, Kalle och Janne.

I rättegången hoppas jag få tillfälle att fråga ut dig bl a om hur du kan finna Ranhögs lögner, okunnighet, ovilja och nedlåtande attityd gentemot kommunens invånare som tecken på yrkesskicklighet. Detta med ditt skriftliga utlåtande som grund.

Och aldrig kunde jag väl ana att efternamnet Raning kan uppfattas som kränkande. Att jag skrev fel berodde helt enkelt på att jag nyligen haft kontakt med en känd byggfirma i ärende av lägenheter, varför jag hade detta namn i huvudet.

Tänk att du upplever det som så fult. Det har jag ingen som helst förståelse för.

[b]Helge Rudling[/b]

Lämna ett svar