Tönsgård i exploateringsfarten igen!

[img align=right]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/kommun-tonsgard1-3.jpg[/img]Den moderate politikern [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=6]Börje Tönsgård[/url][/u], känd bl a för att med bygglovsnämndens goda minne bygga större än han egentligen skulle ha tillåtelse till i kustnära område, sitter nu i miljö o hälsoskyddsnämnden i stället. [b]RMSS[/b] förväntade sig, som bekant, redan från början nya stollerier med vår kustnära natur, och så blev det också. Nu vill Tönsgård på känt högermaner exploatera Grimsholmen mot tjänstemännens och naturintressenas vilja. Motiveringen är klassisk den med: -[i]Naturen är redan sargad[/i].

Och det är så det brukar gå till när kapitalet manipulerar fram sina positioner. Först förstör man lite grand, sen förstör man resten eftersom det [i]-redan är förstört[/i].

Och konstigt nog verkar de tro att folk går på det. Men det är inte så konstigt egentligen, för det gör vi ju också. Det är bara en tidsfråga innan hela falkenbergskusten är en gräddhylla för rikemän, med Onsalahalvön som förskräckande mönster.

Och det är ju synd på naturen, men å andra sidan, ingen annan vill väl bo i närheten då, utom för statusens skull kanske.

Lämna ett svar