Kommunen med byxorna nere i Hullker härva

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/kommun-hillker1-1.jpg[/img]Kommunledningen i Falkenberg har som bekant polisanmält kommuninvånare för att de kräver att kommunala tjänstemän och politiker skall följa lagstiftningen och respektera kommuninvånare. Kommunen känner sig förtalade av sådana krav.

I detta syfte har kommunstyrelsens arbetsutskott, för skattepengar som egentligen borde ha gått till åldringsvård och andra för kommunledningen mindre viktiga områden, anlitat en advokatbyrå, Rosengrens Advokatbyrå, Södra Larmgatan 4, Göteborg, samt även volvoägaren [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=27]Michael Claes[/url][/u] i syfte att inskränka kommuninvånarnas grundlagfästa rättigheter att kritisera offentliga kommmunala makthavare.

Falkenbergs kommuns informatör, [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=29]Lu Hullker[/url][/u], anställd utan vare sig betyg eller referenser, har enligt uppgift i e-mail, grovt kränkt och förtalat en kommuninvånare i dennes roll som privatperson och yrkesman. Hon har även uppmanat [b]RMSS[/b] via dess hemsida [u][url=http://www.ifalkenberg.nu]www.ifalkenberg.nu[/url][/u] att fortsätta att angripa kommunråden [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=35]Ingemar Johansson[/url][/u] och [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=35]Bill Andersson[/url][/u] samt övriga missförhållanden i kommunen. HUllker använder enligt mailen dels sitt riktiga namn, dels signaturen [i]Buddha[/i].

Samtidigt har hon kontinuerligt skickat exempel från hemsidan till advokaten för att ge denne mer att polisanmäla. Förfarandet kallas brottsprovokation och är förbjudet i Sverige.

[b]Men[/b], möjligheten finns att en ännu sjukare person inom eller utanför kommunledningen, skriver i Hullkers namn. Denne person känner väl till Hullkers privatliv, hennes exman, hennes böcker osv, vilka omnämnes i de kränkande mailen.

Hullker har, liksom kommunledningen, hittills vägrat besvara den enkla frågan om det verkligen är hon som har författat mailen. RMSS ser fram emot det tillfälle när Hullker kommer att förneka detta vilket innebär att en okänd person, med god kännedom om Hullker, skriver i Hullkers namn, vilket ger polisen anledning att efterforska vem som har skrivit under den mailadress som Hullker/Buddha har använt.

Hullkers/Buddhas agerande har emellertid det goda med sig att det tydliggjort en märkligt låg nivå som kommunledning och flera förvaltningschefer agerar på.Detta är bra eftersom det då kanske går att göra något åt det.

Kanske. Och det är ju faktiskt syftet med RMSS hemsida [url=http://www.ifalkenberg.nu]www.ifalkenberg.nu[/url].

Vi återkommer med största sannolikhet med mer information i ärendet under morgondagen.

[i]Helge Rudling[/i]
[b]RMSS[/b]

Lämna ett svar