Maktporr igen. Mail till diverse aktörer.

JO,JK,KU, utv centrum Stockholm, åklagarkammaren i Halmstad, samtliga riksdagspartier.

Ärende: Maktporraktörerna Mats Melin, JO / Margareta Bong, vice chefsåklagare.

Powerpornaktörer får tredubbel tillfredsställelse. Dels av att bryta mot de lagar/förordningar som reglerar deras verksamhet, dels av att därigenom förtrycka en maktlös enskild medborgare, dels av den sadistiskt färgade tillfredsställelsen att veta att allmänheten betalar maktporraktörens lön samtidigt som allmänheten blir förtryckt.

En telefonör berättade för RMSS att det blir vanligare att medborgare tvingas anlita den kriminella organisationen Hells Angels för att kunna hävda sina rättigheter, när rättsväsendets brister blir alltför uppenbara. Det skulle betyda att allmänheten tvingas betala Hells Angels för att genom våld försöka få ut vad grundlagen garanterar den, allmänna och offentliga handlingar.

JO Mats Melin och vice chefsåklagare Margareta Bong, åklagarkammaren i Halmstad, har tillsammans informellt beslutat att en begäran om allmän handling inte ska handläggas. Att beslutet strider mot tryckfrihetsförordningens andra kapitel bekymrar inte dessa maktporraktörer, eftersom tillfredsställelsen att nonchalera densamma är större.

Det återstår tydligen inget annat än det intressanta alternativet att anlita kriminella torpeder för att kunna åtnjuta sina lagstadgade rättigheter. Melin/Bong skulle då av Hells Angels tvingas utföra sina arbetsuppgifter på ett lagenligt sätt.

Rollbytet blir drastiskt, eftersom en kriminell organisation skulle stå upp för grundlagen, medan JO och åklagarämbetet medvetet saboterar densamma.

Och så är ju just vad som håller på att hända. De delar av rättsväsendet och det politiska etablissemanget som accepterar detta sakernas tillstånd, utgör inget annat än ytterligare aktörer inom maktporrområdet.

Är Du en powerpornaktör Du också?

Enl uppdrag

Helge Rudling
RMSS

Lämna ett svar