Lu Hullker

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/kommun-hillker1-1.jpg[/img][i]Lu Hullker tillfrågades angående att det fanns uppgifter att hennes namn inte stämde överens med andra uppgifter, LU Hullker vägrade svara. Efter det att vi publicerat uppgifterna väljer Lu Hullker att träda fram och förklara sammanhanget. [b]RMSS[/b] beklagar den felaktiga bilden och återkommer inom kort med en riktig bild samt förmodar att Lu Hullker enligt egen uppgift också heter detta.[/i]

Kommunen har sedan en tid anställt en talesman/informatör. Hon heter Lu Hullker.

I massmedia, TV, går hon till angrepp mot en enskild kommuninvånare och beklagar sig över att det kostar pengar när kommuninvånaren använder sig av sina demokratiska rättigheter. Det är så dyrt så dyrt…

I bandat samtal framkommer att Hullker inte har en aning om vilka kostnader det gäller. Hon säger sig kunna ta reda på det inom två dagar, men skriver sen ett brev om att det kan hon absolut inte.

Hullker påstår att ett antal förvaltningschefer är med och stänger allmänhetens hemsidor, men på förfrågan har hon plötsligt ingen aaaaning om vilka det är.

Dock står det klart att kommunen ånyo hittat en tjänsteman som väl passar in i vad som gemenligen betecknas som [i]falkenbergsandan[/i]. För politikerna, mot kommuninvånarna, ur tiden.

Lämna ett svar