Lars Johansson

[img align=right]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/bygg-johansson1-1.jpg[/img]Denna man heter Lars Johansson och är planeringschef på stadsbyggnadskontoret. Han ställer sig helt bakom de fadäser som byggnadsinspektör [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=9]Anders Ranhög[/url][/u] gjort sig skyldig till, även de som kritiserats av JO. Anledningen till att Johansson förekommer på denna hemsida är att han har en synnerligen aktiv roll i filminspelningen [u][i][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/mydownloads/singlefile.php?lid=2]Ranhög i garderoben[/url][/i][/u]. Det är Johansson som oavlåtligt går till anfall mot kameramannen, som gång på gång tvingas ropa: [i]-Rör mig inte, rör mig inte[/i], i rent självförsvar.

Alltmedan den enskilde kommuninvånaren är helt lugn och försöker få svar på sina frågor om huvudsaklig areell näring.

Efter över 30 års anställning i kommunen är detta alltså vad Lars Johansson lärt sig om hur allmänheten skall bemötas i stadshuset.

Lustigt nog klagar Ranhög snart i massmedia på att kommuninvånaren skulle vara [i]aggressiv[/i]. Det är ingen tvekan om vem som är aggressiv på filminspelningen, men Ranhög känner alls inget obehag när det är hans egna arbetskamrater som är det.

Märkligt? Nej, det är falkenbergsandan.

Lämna ett svar