Falkenbergs kommunledning rutten?

[img align=right]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/smell1-1.jpg[/img][i]Ingemar Johansson[/i], centerpartist, polis, kommunråd och ordförande i kommunstyrelsen, har i HN förklarat att falkenbergs tjänstemän har i uppdrag av kommunledningen att bryta mot lagstiftningen, ljuga, hitta på lagparagrafer som inte finns, gömma sig bakom dörrposter och spela in kommuninvånarna, göra så usla arbetsinsatser som möjligt osv osv.

[i]Stig Agnåker[/i] (c), kommunfullmäktiges ordförande, har skriftligen å fullmäktiges vägnar förklarat att fullmäktige inte ser [i]negativt[/i] på ovan beskrivna tjänsteutövning.

Ingemar menar att allmänheten därmed inte har rätt att ha synpunkter på omdömeslösa tjänstemän, utan ska klaga på lagstiftningen istället.

Nu har alltså Ingemar givit Falkenbergs informatör, [i]Li Cornish Hillker[/i] (om nu detta är hennes namn) i uppdrag att testa kommuninvånare, lura dem med att ha en avliden tvillingsyster, samt meddela de kommuninvånare som inte klarat testet att hon inte vill ha med dem att göra, vare sig via e-post eller via kansliet. Huruvida Ingemar också uppdragit åt en Hillker närstående person att tjäna pengar på kommunens foto (finns att se [u][url=http://falkenberg.yourvoice.se/open24/public/shared/common/imgdata.asp?iImage_id=36]här[/url][/u]) av Li Cornish Hillker (som hon inte är helt säker på om hon heter) är inte konstaterat. Ännu.

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/toxic-waste1-1.jpg[/img]Ingemar tycker alltså att det är helt rätt att en tjänsteman väljer att inte utföra sina arbetsuppgifter enligt befattningsbeskrivningen för vissa utvalda kommuninvånare.

Stig Agnåker ser naturligtvis inget negativt med detta.

Samtliga fakta angående Li Cornish Hillker, om hon nu heter det, är dokumenterade i brev och e-post, det finns inget att ta fel på.

JO-anmälan färdigställes i skrivande stund, för bekräftelse på att lagstiftaren anser det helt OK för en tjänsteman i Falkenberg att vägra kommuninvånare de tjänster som de med skattemedel redan har betalat för.

Ingemar, Stig, [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=7]Gerd[/url][/u], Bill, [u][url=http://www.ifalkenberg.nu/modules/news/article.php?storyid=28]Lars[/url][/u], poliser och lärare, är så nöjda så nöjda. Det fungerar ju precis som de avsåg…

Lämna ett svar