Kommunens IT-utvecklare bidrar till vår hemsida

[i]Bo Anderberg[/i] har två gånger hört av sig med möjligtvis något sura men i sak riktiga invändningar mot vår sida. Nu senast påpekar han att bilden på Li Cornish Hillker, om det nu inte är hennes syster, inte finns på Falkenbergs kommuns hemsida. [i]-Ni som alltid är så måna om sanningen[/i], mailar han på ett ungefär. Där har han rätt, Hillkers bild ligger på något som heter [u][url=http://falkenberg.yourvoice.se/open24/public/questionPanel/members.asp?iGroup_id=2]Falkenbergs Kommun – Frågepanelen[/url][/u] och denna frågespalt ligger ej på Falkenbergs egna servrar utan drivs av ett externt företag. Det är dock Anderberg som står för initiativ samt administration, sidan är därmed gjord av och för Falkenbergs Kommun. På det hela taget verkar detta vara ett bra initiativ, besök gärna hemsidan genom att trycka [u][url=http://falkenberg.yourvoice.se/open24/public/questionPanel/members.asp?iGroup_id=2]här[/url][/u]. Se till att ställa lite frågor när ni ändå är där.

Till skillnad från kommunledningen ändrar vi snarast om vi gjort fel och byter därför ut Falkenbergs Kommun i artikeln om Hillker till [b][u][url=http://falkenberg.yourvoice.se/open24/public/questionPanel/members.asp?iGroup_id=2]Falkenbergs Kommun – Frågepanelen[/url][/u][/b]. Bilden som frågepanelen har på Li Cornish Hillker (om det nu är Li) är vi inte beredda att betala några större summor för, men för er som vill se den ändå så kan ni besöka frågepanelen ovan eller trycka [u][url=http://falkenberg.yourvoice.se/open24/public/shared/common/imgdata.asp?iImage_id=36]här[/url][/u].

Det är roligt med kommunfolk som engagerar sig. Roligare hade varit om de engagerat sig en smula också när kommunen har ihjäl fem hästar för en enskild kommuninvånare, utan rimlig anledning. Men det verkar inte uppröra våra befattningshavare lika mycket som skillnaden mellan Falkenbergs Kommun – Falkenbergs Kommun Frågepanelen. Men vi välkomnar flera synpunkter från alla kommunansvariga som läser vår hemsida!

Lämna ett svar