Demokratin ett större hot mot Falkenbergs kommun än nazister

[img align=left]http://www.ifalkenberg.nu/images/photo/hakan.jpg[/img]På nätet finns hemsidor av olika slag, de flesta av stort värde för olika människor, en hel del rent destruktiva, samhälls och människo -fientliga. Pedofiler, nazister och andra sorgliga företeelser erbjuder sina budskap till allmänheten.

[b]RMSS[/b], [i]Rörelsen [b]MOT[/b] Samhällets Sönderfall[/i], finns också och vill hävda den lilla människans rätt att tillgodogöra sig sina grundlagfästa rättigheter i syfte att freda sig mot kommunala lagbrott och maktövergrepp.

Falkenbergs kommunledning, många politiker och tjänstemän, väljer alltså mellan att agera mot nazister och pedofiler eller att agera mot dem som hävdar den demokratiska ideologins principer.

När kommunledningen accepterar att inte agera mot nazister och pedofiler, men snabbt och effektivt tystar ner RMSS hemsida och polisanmäler dess talesman, så innebär det att kommunledningen uppfattar sig själv som ett större hot mot demokratin och mänskligheten än vad nazister och pedofiler utgör, bl a RMSS delar denna syn.

Exemplet är glasklart. RMSS, en garant för demokrati, yttrandefrihet och individens okränkbarhet, attackeras av kommunledningen.

Nazisterna och pedofilernas hemsidor accepteras utan prut.

Lämna ett svar