Polisfasaden krackelerar. Äntligen.

Apajävlar, blattajävlar som ska kastreras, Oskar Neger, Neger Niggersson, jävla lilla fjant, hot mot allmänheten om psykvård, posering nakna iförda tjänstevapen. Är detta något nytt? Är det undantag som finns enbart i Varberg, Göteborg och Skåne?
Knappast.

Både före och efter Osmo Vallo stampades ihjäl av poliskängor, något som mörkades i åratal av samtliga svenska rättsmyndigheter, har poliser som inte borde varit det, skämt ut sig själva och sin kår och skadat rättsväsendet på olika sätt. Det är dessa rötägg som ligger bakom otaliga upplevelser hos en drabbad allmänhet. En allmänhet som godtyckligt och rättsstridigt trakasserats på stan av maktfullkomliga polisvandaler.
I så gott som samtliga fall av polisövergrepp finns ingen möjlighet att få rätt. Tingsrätterna har en blåögd och godtrogen syn på polisers rättrådighet och proffessionalitet. De kan aldrig ha fel, hur många omhändertagna som än har ” trillat i trappan och slagit sig” genom åren.
En annan orsak är den missriktade kårandan som endast undantagsvis lämnar ut svinaktiga poliskollegor, vilken misshandel de än gjort sig skyldiga till.
Polisen har sig därigenom själv att skylla. Polismyndigheten har själv antagit de här polisaspiranterna. De har alla genomgått vedertagen polisutbildning, för att i förlängningen, som de intellektuella och moraliska giganter de är, omedelbart ge sig ut och skrika apajävlar, kalla bilförare jävla små fjantar och posera nakna på fester.
RMSS har begärt ut såväl filmen på poliserna som hotar bilförare med psyket, filmen på poliserna som kallar allmänheten apajävlar, som fotona på poliserna som poserar nakna med tjänstevapen. Vi får väl se om polisen klarar att lyda grundlagen i dessa fall.

Dock får vi absolut inte glömma att dessa enfaldiga polisvildhjärnor är i kraftig minoritet. De flesta poliser vrider sig nog av olust när de läser om sina utskämda kollegor, i fast förvissning om att deras galna och människofientliga vidrigheter kommer att drabba alla goda poliser också. Ett exempel på detta är de banderoller som visas i dagens media med texten: -Tack för senast- GRISAJÄVLAR. Ett kvitto på blattejävlar, med andra ord, ett kvitto som är förståeligt men som knappast leder framåt.
Kanske kan det bidra till att den onda kårandan luckras upp, till förmån för ett sunt kvalitetsutvecklingsarbete inom poliskåren.
Polisvandalerna ska sållas bort, med största självklarhet, om än tanken är ny hos polismyndigheten.

Lämna ett svar